sunnuntai 29. elokuuta 2010

Oslo double show

Elokuun puolivälissä oli Oslossa kaksi kansainvälistä näyttelyä samana viikonloppuna. Norjan matkalle meiltä starttasi molemmat lagottopojat ja vierailevana tähtenä uusi tuttavuus, amerikanvesispanieli "Rudy" Kei-Rin's Root'n Toot'n Cowboy.
Amerikanvesispanieli Rudy
 Norjan näyttelyt eivät järjestelyiltään vetäneet vertoja suomalaisille näyttelyille, mutta onneksi oli mukavaa seuraa ja tulokset mieleisiä.  Matias oli ensimmäisenä päivänä paras uros kaksi, saaden sertin. Tämä serti teki Matiaksesta Norjan valion sekä pohjoismaiden muotovalion. Takku ylsi lauantaina paras uros viisi sijalle.
"Takku" -> Norjan muotovalio


Sunnuntaina oli vuorossa Norjan voittaja 2010 näyttely, jossa Matias oli rotunsa paras saaden Norjan voittaja 2010 tittelin. Takku ylsi paras uros kolme sijalle saaden sertin, joten Takustakin tuli tällä reissulla Norjan valio.
ROP Foogel Basileo ja VSP Barista's Leona Di Vagabondo
Amerikan vesispanieli "Rudy" nappasi samat tittelit kuin Matiaskin tältä Norjan reissusta. Rudy oli hauska tuttavuus tästä minulle tuntemattomasta rodusta. Rydyn huumorintaju oli myös melkoisen valloittavaa ja kuinka leikkisä tämä kohta 8 vuotta täyttävä herra olikaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti