sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Maaliskuun päivityksiä

Agilityssä olemme lomailleet joulukuusta-helmikuuhun. Mutta helmikuun lopulla kävimme pitkästä aikaa liitämässä Takun kanssa ja samalla oli tarkoitus katsastaa millä tasolla olemme tauon jälkeen. Kisa antoi viitteitä Takun hyvästä vireestä, ainoa vitonen tuli kolmanneksi viimeiseltä kepiltä, jolta minulla oli liian kiire seuraavalle esteelle ja Takkukin sitten tuli mukana.
Seuraavan kerran starttasimme maaliskuun lopulla yhdellä radalla ja siitä sitten tulikin hylky keinulta. Rata oli muuten oikein onnistunut ja Takun kanssa oli todella mukava tehdä töitä. Vauhti oli sellainen mitä toivoinkin  sekä Takku oli oikein hyvin kuulolla. Rata oli Johanna Wühtrichin käsialaa ja se oli niin kiva, kuin hänen ratansa aina ovat olleet.
Olemme myös käyneet muutamana lauantaina "meirän hallilla" treenaamassa Tuulan opastuksella. Nämä ovat olleetkin oikein antoisia kertoja meille, joten iso kiitos Tuulalle.

Matias rotukehässä
Näyttelyistä Tampere Kv on ollut myös vuorossa maaliskuussa. Lauantaina Junior handlerissä Sanni ja Matias edustivat meitä hienosti ja sijoitus oli viides. Takkukin pääsi junior handler kehään taas Jasminen kanssa ja hekin pääsivät hienosti jatkoon, mutta sijoitusta ei tullut tällä kerralla. Sunnuntaina oli vuorossa rotukehä, jossa Matias pääsi pitkästä aikaa kehään Senjan kanssa. Heidän menonsa oli hienoa katseltavaa ja tällä kertaa tuloksena Vsp kerä cacibin.

Sanni ja Matias Junior Handler 5.sija
Jasmine ja Takku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti