maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäinen

Pääsiäismaanantaina lähdimme Lietoon kisaamaan kolme rataa kokoonpanolla Johanna ja Consta sekä Eija ja Takku. A-radan kinkkiset kuviot sopivat selvästi meille, koska molemmat parit saivat nolla-tuloksen ensimmäiseltä radalta. Takun rata on tässä.
B-rata oli muuten onnistunut, mutta kolmannella esteellä olin itse ihan pihalla ja unohdin kertoa Takulle minne mennään, joten Takku juoksi yhden aidan ohi. Takku kyllä protestoi haukkumalla minulle, ennen tätä estettä, että"kerro minulle mitä teen", mutta en sitten enää ehtinyt korjata tilannetta.
C-radalta tulikin hylky, Takun löytäessä väärän esteen niin nopeasti, etten ehtinyt mitään sanoa. Mutta Consta onnistui tästä radasta taas saamaan nollan. Onnea Johanna ja Consta.
Loppujen lopuksi oikein onnistunut päivä ja voin olla tyytyväinen että kaikki kontaktit otettiin, kepeiltä ei virheitä ja keinu ei ole ongelma muualla kuin Niihaman maneesissa, koska Takku kerran liukastui siellä ja nirhaisi jalkaansa keinulla.

Sateisena pääsiäissunnuntaina nuoret handlerimme halusivat lahteä match show:n Tampereelle. Sateesta huolimatta mätsäriin oli saapunut joka luokkaan huikea määrä osallistujia. Matias pääsi lapsi & koira kisaan Ollin kanssa ja heillä työskentely sujui, koska pari suoriutui kisan ykkösiksi. Sanni ja Takku osallistuivat junior handler kisaan. Heidän yhteistyönsä oli parasta, mitä heillä on koskaan ollut, mutta se riitti tällä kekrtaa sijalle viisi tai kuusi(neljä palkittiin).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti