perjantai 23. heinäkuuta 2010

TANSKA: FOOGEL BASILEO MV-10, SEKÄ -> C.I.B.

FI MVA, S MVA, MV-10, ,V-09, JV-08 FOOGEL BASILEO -> C.I.B,
Ruotsista jatkoimme matkaamme Tanskaan, jossa tänä vuonna pidettiin maailmanvoittajanäyttely. Näyttelyyn oli ilmoitettu 109 lagottoa, joista kaksi oli meidän. Kaksikkomme pärjäsi tässä seurassa vallan loistavasti. Matias voitti ensin valioluokan. Sen jälkeen Takku kisasi avoimessa luokassa, jossa oli parikymmentä lagottoa, sijoittuen upeasti toiseksi. 

Foogel Spartaco  "Takku"
Paras uros kisaan osallistuu maailman voittajassa vain luokkavoittajat, joten Matias pääsi vielä tavoittelemaan maailmanvoittaja 2010 titteliä sekä cacibiä. Ja Matias voitti urokset, joten samalla Matias sai toisen ulkolaisen cacibin, mikä viimeistelee kansainvälisen muotovaliontittelin. Tämän jälkeen vielä kisattiin rodun parhaasta, jonka arvosteli Renee Sporre-Willes ja hän laittoi Matiaksen vielä ropiksi :)
Maailman voittaja 2010 oli muutenkin yhtä suomalaisjuhlaa, koska myös toinen maailmanvottajatitteli tuli suomeen sekä paljon luokkasijoituksia.

Tuomari Renée Sporre-Willes  parhaiden urosten kanssa

Foogel kasvattajaryhmä

Näin pääsimme kokemaan myös ryhmäkehän loiston, joka olikin ihan omaa luokkaansa. Koirien piti juosta oudosti valaistuun kehään valokeilassa, voimakkaan musiikin, aplodien ja valtavan "kumun" saattelemana. Kehän aikana valaistus vaihteli pimeän ja kirkkaan välillä, joka teki myös valokuvien onnistumisen mahdottomaksi eikä välttämättä ollut ihan koiranäyttelymainen. Matias esiintyi hienosti Senjan kanssa häntä heiluen tämän kaiken keskellä ja pääsikin kahdensan parhaan joukkoon :)
Maailmanvoittajan tulokset kruunasivat muutenkin onnistuneen lomamatkamme. Iso kiitos tuloksista kuuluu jälleen kerran Senjalle eli Matiaksen handlerille, trimmaajalle ja kasvattajalle.

Matias ja Senja ryhmäkehässä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti